Obuka za spasioce na vodi

Nov05

Obuka za spasioce na vodi

Uncategorized no responses

Obuka-apartmani banja luka

Karanovac 15.09.2017. – Banjalučki vatrogasac Đorđe Vavan uspješno je položio svih 6 modula obuke za spasioca. Iskustva koja je stekao tokom obuke, veoma su korisna kaže Vavan.„Obuka je bila veoma naporna, ali je vrijedilo“, kaže Vavan. Za instruktore iz Rafing kluba Kanjon ima samo riječi hvale.

„Projektom Floodlife, obuku su prošla 24 pripadnika Civilne zaštite iz Banjaluke, Prijedora, Čelinca i Oštre Luke. U slučaju elementarnih nepogoda, oni će biti potpuno spremni za brzu reakciju“ kaže predsjednik RK Kanjon, Aleksandar Pastir.

U okviru ove prezentacije, kojoj je prisustvovao, šef delegacije Evropske unije u BiH ambasador Lars-Gunar Vigemark i ministar porodice, omladine i sporta u Vladi RS Jasmina Davidović, zamjenik gradonačelnika Banje Luke Srđan Amidžić, podijeljeni su sertifikati kandidatima koji su završili obuku za spasavanje na vodi.

Rafting Banja Luka

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>